top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Sommertur til Tverråsvannet

Etter 2 uker i Tyrkia ble teltabstinensene for store, så jeg dro ut alene en tur med teltet. Jeg ble kjørt til Landfalltjern og gikk derfra i strålende sol.

Gikk forbi Goliaten og hadde egentlig lyst til å legge meg her, men målet er jo flest mulig vann i Finnemarka, så da gikk jeg videre til Tverråsvannet. Vannene ligger bare noen få hundre meter fra hverandre. Kom etter kort tid frem ved dagens mål og fant meg et fint sted. Fikk opp teltet og koset meg litt i solen før den forsvant bak trærne.


Jeg hadde ikke vært der lenge før det begynte å blåse opp - SKIKKELIG. Vinden sto rett på teltet på langsiden, jeg hadde jo ikke tatt hensyn til vind da jeg satte det opp, for det var jo ingen. Heldigvis hadde jeg sett video på youtube om hvordan man kan forsterke konstruksjonen ved hjelp av staver, så da fikk jeg testet ut det. Det funket supert. Men, jeg klarte i det minste å konkludere med at jeg ikke ville ha med meg dette teltet på Hardangervidda neste måned. Ikke pga svakhet i vind, men pga hvor trekkfullt det blir innvendig når det blåser så fælt. Hubba Hubba har stor glippe ned mot bakke i forteltet for god lufting og innertelt består av mye mesh. Supert da det knapt blir kondens, men når det blåser så mye som det gjorde her, blir det litt for mye trekk etter min smak.

Kvelden gikk med på lesing og bare kos. Dagen etter tråkket jeg samme vei hjem i duskregn og ble hentet på samme sted jeg ble sluppet av.


63 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page