top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Solotur til Vardåsen igjen

Oppdatert: 17. mar. 2021

I et aldeles fantastisk aprilvær med høy dagtemperatur ble trangen til en overnatting utendørs for stor, så det ble en solotur på meg. Det er rare dager for tiden med korona, hjemmekontor og 3 barn på hjemmeskole så da var det utrolig godt å komme seg ut en tur. Jeg var også ivrig på å teste min nye Falkeberg underquilt (-9).


Jeg fikk med meg mannen som sherpa opp til Vardåsen, slik at jeg slapp å bære så tungt opp de bratte bakkene, det var jammen deilig. Vel på fremme på toppen hang jeg opp køya mi og tok plass i min medbragte stol med en kaffe & Baileys (selvfølgelig) for å se på solnedgangen, og for et fantastisk skue. Det ble kanskje litt vel mange bilder av den, men klarte ikke å velge ut noen få. Snakk om å få ro i sjelen av den flotte utsikten.


Vedrørende underquilten var den lett å henge opp, men fant fort ut at jeg hadde for mye bøy på køya da jeg skulle legge meg. Når det ble for mye bøy, gikk stussen nedi UQ, fikk dermed ingen luftlomme mellom køyen og UQ og da ble jeg kald med en gang. Men etter å ha fått justert køyen (rettet den ut litt) kjente jeg hvor utrolig god og varm man ble med UQ. Jeg syntes også det var langt mer behagelig å ligge uten underlag. Natten ble en av de bedre jeg har hatt i køye, men skikkelig godt sover jeg aldri dessverre.


Sto opp tidlig, pakket sammen og trasket hjemover og logget meg på hjemmekontoret 08.30, klar for en ny #anderledesdag.








29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page