top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Rytteråsen Spiralen

Denne februarturen fikk vi til sammen og det ble nok en kortreist tur. For oss er det viktigste å komme oss ut, ikke hvor langt vi går. Nå på vinteren blir det veldig korte turer, da vi ikke er spesielt glad i å gå på ski noen av oss og det er ikke så lett å komme seg frem i terrenget uten å gå i skispor.... som ikke akkurat er populært. Men fra Spiralen så er det et lite stykke hvor det er lov til å gå i løypen, skiløypen er en kombinert labbeløype. Uansett så brukte jeg truger, så jeg satte ingen store spor etter meg.


Jeg dro fra jobb litt tidlig og kjørte opp til Spiralen og parkerte der. Ingvild hadde litt hun måtte ordne så hun kom litt senere på kvelden.


Jeg gikk bort til Rytteråsen som er ca 10-15 min å gå fra Spiralen. Jeg har vært der tidligere, da det ikke var snø, da var det ikke så lett å finne et sted til teltet. Men nå, med snø er alt så mye enklere. Teltet kom opp og jeg samlet sammen litt ved og hadde fått til et fint bål innen Ingvild kom.




Det ble noen timer med mat og skravling rundt bålet før vi tok kvelden. Da vi våknet lørdag morgen var det til litt sol og et nydelig vær





24 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page