top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Nesbyen - Norefjell - 6.etappe

Oppdatert: 22. feb. 2022

Dag 6; Djupsjøen - Norefjell


Siste dag og kun transportetappen igjen til Norefjell. Vi våknet tidlig i dag til et helt annet vær enn hva vi hadde hatt de andre dagene. Det var kokende hett i teltene så det var bare å komme seg opp og spise frokosten i det fri. For siste gang pakket vi sammen teltene våre og la i vei. Det var noen slitne ben etter mange km på asfalt i går, og dagen i dag ble ganske lik. Forskjellen var bare at det var veldig varmt. I dag var første gang vi gikk i kun t-skjorte og dro tightsen opp til knærne. Vi gikk gjennom flere flotte hyttefelt på vei bort til Norefjell.



Målet var nådd, Norefjell Ski & Spa. Burger neste!



Lykken var å komme frem, skifte til tørt tøy og bestille burger og brus. Godt med mat man kunne tygge igjen, Real turmat er godt det altså, men det smaker ganske likt etter en stund og er liksom ferdig tygd. Vi satt der en god stund og bare koset oss og oppsummerte turen før mamma kom å hentet oss.

2 VELDIG FORNØYDE frøkner som nådde målet sitt! Turen ble på ganske nøyaktig 70 km, 5 overnattinger, stort sett greit gå-vær, med unntak av gårsdagen. Dette må gjentas neste år, først må undertegnede få knærne til å funke igjen :)



20 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page