top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Nesbyen - Norefjell - 2.etappe

Oppdatert: 22. feb. 2022

Dag 2: Brynhildstjern - Reinsjøen


Det regnet og blåste godt på natten og på morgenen. Ved 10-tiden ga det seg så vi fikk pakket sammen camp uten for mye nedbør. Det var fint gå-vær, med litt yr av og på. Vi så oss ut en bekk/liten elv på kartet som et fint lunsjsted. Vi rakk å spise før det begynte å regne igjen.


Hele dagen vekslet været mellom opphold og sol og småregn. Av med jakke - på med jakke hele dagen. Vi gikk i fantastisk flott natur, veldig flatt og fint uten de store stigningene, verken opp eller ned.


Da vi nærmet oss Reinsjøen som var målet for dagen kom det et skikkelig uvær. Det styrtregnet og blåste skikkelig motvind så vi ble gode og våte på kort tid. Regnbukser rakk vi aldri å få på oss før vi var gjennomvåte og siden vi var ved vannet vi skulle ligge ved, bare gikk vi på. Reinsjøen var mye lengre enn vi hadde sett for oss og på grunn av været kom vi oss ikke så langt som vi hadde planlagt. Her var det ikke tid til å lete etter den beste leirplassen akkurat. Vi tok første og beste flate plass som lå litt i le bake en liten bakketopp. Akkurat i det vi skulle slå opp teltene, ga det seg å regne en liten stund heldigvis.


Vi fikk hentet litt vann som vi kokte opp, tok oss en liten runde med vaskekluten og fikk på tørt tøy, det var helt nydelig. Så krabbet jeg opp i teltet til Ingvild hvor vi laget oss middag sammen før vi tok kvelden.





Kommentarer


bottom of page