top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Myrdammen - solotur

Oppdatert: 22. feb. 2022

For å få til overnatting i april, måtte det bli en solotur på den ene "vimsa" denne måneden. Vanligvis har jeg tuslet opp i skogen bak der jeg bor, det føles liksom så trygt, men denne gangen hadde jeg lyst til å utfordre meg selv litt mer. Ikke det at jeg akkurat dro langt fra folk, men det var et nytt sted. Jeg ble tipset om at det er fint ved Myrdammen i Finnemarka, så da gikk jeg for det.


Jeg kjørte til Landfalltjern (badeplassen) og gikk derfra. Ikke så langt å gå, men det var heller ikke målet når jeg var alene på tur. Vannet ligger noen hundre meter fra hovedstien, og jeg så ikke et menneske før jeg var nesten tilbake ved bilen igjen på lørdag. Siden våren er så kald i år, var jeg spent på hvor mye snø jeg ville gå i, men det var heldigvis ikke så mye. Det var bare et lite parti rett før vannet hvor jeg måtte vasse i litt snø, men det var forholdsvis hardt. Isen lå på vannet fortsatt. Det var fint vær med sol, men dessverre en skikkelig sur vind så jeg måtte sitte i teltåpningen. Men det gjorde jo ingen ting, jeg koste meg glugg ihjel med deilig mat & drikke og leste en hel bok i løpet av kvelden.


Det var et par minusgrader på natten og nesten fullmåne så teltet ble lyst opp. Jeg sov godt til meg å være på tur. Lørdag morgen var det overskyet og ennå mer vind. Jeg laget meg egg & bacon til frokost, drakk litt chai latte før jeg pakket sammen og motvillig bega meg ut på hjemveien.



295 visninger0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page