top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Midttjern

Oppdatert: 22. feb. 2022

September er en travel måned for både meg og Ingvild med konfirmasjoner, bursdager, Mina og Jan Ivar som drar til Beitostølen og tur med jobben til Tønsberg, så det var ikke så lett å få til en tur denne måneden. Men tur ble det, selv om det bare ble en natt. Jeg kjørte til Ingvild og derfra kjørte vi opp ved Vikersundbakken og opp til parkering i Heggesjøveien.



Vi gikk av gårde på en litt sølete og veldig myk sti/vei etter skogsarbeid. Vi hadde sett oss ut en plass ved Midttjern som så veldig fin ut på flyfoto, men som i praksis ble umulig å komme seg frem til. Det ble mye frem og tilbake, men til slutt fant vi en plass. Plassen lå rett ved veien, men vi regnet ikke med den helt store trafikken der, vi hadde tross alt ikke møtt et eneste menneske på turen. Vi fikk slått opp teltene våre, laget middag og før det ble mørkt samlet vi inn litt ved i tilfelle vi fikk lyst til å brenne bål. Bål har vi faktisk ikke hatt siden turen i februar så vi fyret opp bålet til slutt.





Jeg våknet kl 0830 og er vant med at Ingvild er morgenfugl, så jeg tenkte jeg for en gangs skyld skulle være flink å stå opp tidlig jeg også. Jeg kokte meg en kopp kaffe som jeg drakk i teltåpningen, før jeg etter hvert krabbet ut til bålplassen og inntok frokosten. Ingen tegn til liv hos Ingvild.... jeg tråkket litt rundt og samlet litt mer ved, etter hvert pakket jeg sammen alt i sekken, men unntak av teltet. Jeg ropte på Ingvild flere ganger, ingen svar. Til slutt begynte jeg å bli oppriktig bekymret, klokken var tross alt 10.45. Jeg satt klar utenfor teltet hennes, klar for å gå inn til henne, da jeg endelig fikk svar fra henne. Hun fikk helt sjokk stakkar, hun hadde til og med sovet over en tømmerbil som kjørte forbi, men hun trengte det nok. Ingvild fikk i seg litt frokost, før vi labbet hjemover igjen. Ny måned og nytt vann å krysse av.



61 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page