top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Kjellertjern

Oppdatert: 22. feb. 2022

Endelig desember og tid for ny overnatting i skogen. Siden jeg fortsatt er sykemeldt og kroppen så som så, ble det ikke lange turen vi gikk. Jeg ville ikke ta noen sjanser selv om jeg merkelig nok er helt smertefri når vi er på tur. Alt annet enn å sitte på stol/sofa fungerer for meg.


Vi dro av sted torsdag ettermiddag og kjørte et stykke oppover mot Ulevann og parkerte der. Vi hadde bestemt oss for å gå til et lite tjern som heter Kjellertjern. Vi labbet av gårde på bena med pulk. Noen hadde kjørt innover veien, så det gikk helt fint å gå med pulk etter oss. Jeg har sett bilder av vannet på Instagram og hadde en viss formening om hvor det skulle være en fin plass. Siden vannet var så lite, var ikke plassen vanskelig å finne. Vi hadde med oss litt ved og hadde planer om å lage et bål, men det blåste og snødde ganske mye etter hvert, så vi endte opp med å lage oss middag i hvert vårt telt. Vi hadde teltene rett ved siden av hverandre, så det var null problem å snakke sammen. Etter middag krabbet jeg inn i forteltet til Ingvild så satt vi der en stund og skravlet, før vi gikk hvert til vårt.


Natten foregikk uten de helt store begivenhetene og vi hadde en rolig formiddag i teltåpningen med frokost, før vi pakket sammen og labbet den korte veien tilbake til bilen.



56 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page