top of page
  • Forfatterens bildekari gigernes

Flagervatn/Flagervann med nytt telt igjen - Hilleberg Soulo

Oppdatert: 9. okt. 2022

Helt siden vi gikk "Finnemarka på langs" i mai 2020, har vi hatt lyst til å dra tilbake til Flagervatn. Denne helge skulle vi endelig gå dit igjen.


Jeg kjørte opp til Ingvild fredag ettermiddag og kjørte med henne til parkeringen på Sponevollen. Da vi kom dit, åpnet himmelens sluser seg og vi ble sittende i bilen en halvtimes tid og vente på at det verste regnet skulle gi seg.


Etter en stund lettet det heldgvis litt, så vi startet å gå. Ikke veldig langt, men det er mye stigning. Turen tok vel ca 1 time tror jeg. Da vi kom til Flagervatn var dessverre begge stedene vi kunne tenke oss å ligge, opptatt. Det var litt ergerlig, men vi gikk litt videre og fant en ok plass. Dessverre regnet det mer eller mindre hele kvelden, så det ble til at vi satt i forteltet til Ingvild.

Jeg hadde med nytt telt på denne turen. Jeg blir aldri fornøyd visst.... Etter Hardangervidda kom jeg frem til at jeg ville ha et sterkere telt, et som tåler vind og vær ennå bedre (og som man vet at tåler det). Etter å ha lest opp og ned i mente, kom jeg frem til at Hilleberg Soulo var det jeg så etter. Av engelske youtubere, hører jeg det ofte omtalt som "bombshell". Det er et lite telt, men med god hodehøyde og et lite fortelt, så det er overraskende hvor mye man får plass til. Alt handler om å være godt organisert egentlig.


Lørdag morgen var det litt overskyet, men etter hvert klarnet det opp og det ble kjempefint vær og varmt. Ingvild prøvde fiskelykken, men fikk ikke noe. Det kom en som drev med fluefiske som stilte seg 20 meter fra oss (han unnskyldte seg etterpå for han hadde ikke sett oss), som fikk fisk på første kast omtrent.


Vi satt og koset oss i sola til et godt stykke ut på dagen, da var det på tide å pakke sammen og komme seg hjemover til unger og lørdagspizza.

Det ble ikke så mange bildene fra denne turen.

119 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page